Julkaisut muualla

8.9.2021
Kirjoitimme Kritiikki näkyy -hankkeelle belgialaisen Be Flat -ryhmän parkouria hyödyntävästä sirkusesityksestä Follow Me, joka koettiin Helsingin Kalasatamassa.

12.12.2020
Juonsimme 70-vuotisjuhlavuottaan viettävän Suomen arvostelijain liiton juhlavuosi-podcasttin. Kolmessa jaksossa käsitellään kritiikin tulevaisuutta (vieraina Anu Koivunen ja Maaria Ylikangas), kuratointia ja kritiikkiä (Satu Herrala ja Jussi Koitela) sekä kuunnelma- ja podcast-kritiikkiä (Sampsa Oinaala ja Joel Teixeira Neves). Voit kuunnella jaksot SARVin Soundcloud-sivulta.

26.10.2020
Kirjoitimme EDIT-taidemediaan arvion Kuvan keväästä.

3.9.2020
Kirjoitimme Kritiikin uutisiin tekstin, jossa pohdimme kritiikin kirjoittamista, keskustelumuotoa, taiteen lajeja ja näiden suhteita.

23.3.2020
Kirjoitimme artikkelin painolämpimään Suomen arvostelijain liiton juhlavuosikirjaan Kritiikin ääniä. Haastattelimme artikkelia varten Heidi Backströmiä, Carmen Baltzaria, Jenna Jauhiaista ja Rita Paqvalénia. Kirjaa voi tilata itselleen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info ät sarv piste fi, tai voit ladata sen pdf:nä tästä.